Jeg heter Agneta og jeg er Gestalt psykoterapeut MNGF og Coach. Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (en akkreditert og NOKUT-godkjent høyskole).  

Jeg motiveres av å støtte andre i sine prosesser og det er viktig for meg å møte mennesker med et åpent sinn og åpent hjerte. Jeg har spesielt to grunnholdninger med meg som støtter meg til å møte verden med den rausheten som jeg mener alle fortjener; «Alle er mer enn vi ser» og «alle gjør så godt vi kan med de mulighetene og begrensingene livet gir akkurat her og nå».

Hei og takk for at akkurat DU er her!

Livet er ingen dans på tornefrie roser. Det er beinhardt arbeid og det består av mye, både glede og smerte. Noen ganger butter det rett og slett skikkelig. Ofte klarer vi oss selv med de verktøyene vi allerede har i verktøykassa, og vi vet også hvordan vi skal bruke de godt. Og noen ganger trenger vi noen som kan være med å se på denne verktøykassen sammen med oss. Kanskje trenger vi å finne alternative verktøy som kan supplere de vi har fra før, kanskje kan vi utvikle de verktøyene vi allerede har eller finne nye måter å bruke de på. Dette er ikke lett å gjøre alene og da kan det være godt og nødvendig med støtte. Å få hjelp med å tydeliggjøre hva vi gjør og hvordan vi gjør det slik at vi kan finne nye alternativer til de godt etablerte strategiene er noe jeg kan støtte deg til, men hvem som er riktig sparringspartner for deg, det vet bare du. Det kan være en nær venn, og det kan være en som ikke kjenner deg fra før, som en fagperson. Uansett behøver du ikke å gjøre det alene. 

Jeg tar imot klienter til samtaler i min egen lille praksis på Jessheim. Har du behov for støtte i din prosess og ønsker at jeg skal være din sparringspartner så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Agneta

Pst! Følg meg også på sosiale medier så vil du bestandig få "the latest and greatest"