HEI,
VELKOMMEN HIT!

Butter det litt? Er du på leting etter noen som kan støtte deg i din prosess? I så fall har du kommet på riktig plass. Jeg vil gjerne være din sparringspartner. Det forutsetter selvsagt at du får en slags god vibe når du leser om meg og det jeg kan tilby. At du tenker at jeg kan være den som støtter deg på din vei. Mer om meg litt lenger ned 

  • Facebook Social Ikon
  • Linkedin Sosiale Ikon
  • Instagram

Jeg heter Agneta og jeg er Gestalt psykoterapeut MNGF og Coach. Jeg er utdannet ved Norsk Gestaltinstitutt Høyskole (en akkreditert og NOKUT-godkjent høyskole).  

Jeg motiveres av å støtte andre i sine prosesser og bidra til at andre oppdager sine iboende ressurser som det ikke er så lett å få øye på alene.

Å møte mennesker med et åpent sinn og åpent hjerte er noe jeg setter høyt og noe jeg etterstreber å gjøre i møte med alle på min vei. Jeg har spesielt to grunnholdninger med meg som støtter meg til å møte verden med den rausheten som jeg mener alle fortjener; «Alle er mer enn vi ser» og «alle gjør så godt vi kan med de mulighetene og begrensingene livet gir akkurat her og nå».

Livet er ingen dans på tornefrie roser. Det er beinhardt arbeid og det består av mye, både glede og smerte. Noen ganger butter det rett og slett skikkelig. Ofte klarer vi oss selv med de verktøyene vi allerede har i verktøykassa, og vi vet også hvordan vi skal bruke de godt. Og noen ganger trenger vi noen som kan være med å se på denne verktøykassen sammen med oss. Kanskje trenger vi å finne alternative verktøy som kan supplere de vi har fra før, kanskje kan vi utvikle de verktøyene vi allerede har eller finne nye måter å bruke de på. Dette er ikke lett å gjøre alene og da kan det være godt og nødvendig med støtte. Å få hjelp med å tydeliggjøre hva vi gjør og hvordan vi gjør det slik at vi kan finne nye alternativer til de godt etablerte strategiene er noe jeg kan støtte deg til, men hvem som er riktig sparringspartner for deg, det vet bare du. Det kan være en nær venn, og det kan være en som ikke kjenner deg fra før, som en fagperson. Uansett behøver du ikke å gjøre det alene. 

Jeg tar imot klienter til samtaler i min egen lille praksis på Jessheim. Har du behov for støtte i din prosess og ønsker at jeg skal være din sparringspartner så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende prat. 

Agneta

kvalitetssikring

Jeg bærer mye stolthet i det jeg gjør og tar selvsagt klientene mine og rollen som terapeut og veileder på største alvor.

Derfor er jeg er medlem av GPO (GestaltPraktiserende i Organisasjoner) og NGF (Norsk Gestaltterapeut Forening) og følger til enhver tid deres etiske prinsipper og retningslinjer. Det vil blant annet si at du kan være helt trygg på at det som skjer i rommet og i vår relasjon, forblir der. 

For at jeg skal kunne møte deg på best mulig måte, og for at jeg skal kunne være oppmerksom på på hva som skjer i møte med deg er det viktig at jeg kjenner mine egne følelser, tanker og fornemmelser, derfor går jeg jevnlig i individuell coaching/terapi og gruppeveiledning. Dette gir meg en god innsikt i egen personlig prosess i tillegg til at jeg vet mye om hvordan det er å være klient og den oppsøkende part i relasjonen. Dette gjøres hos godkjent coach og/eller terapeut med videreutdanning.

Nyttige linker:

NGF's etiske prinsipper og retningslinjer

GPO's etiske prinsipper og retningslinjer

Retningslinjer for behandling av klager

Lov om alternativ behandling av sykdom mv.

Personvernerklæring for A.M Gestaltterapi og veiledning